Karta odpadu 02 05 80 - Odpadowa serwatka
Serwatka stanowi uboczny produkt podczas przetwórstwa mleka, przy uzyskiwaniu serów dojrzewających, podpuszczkowych jak i twarogów. Jest to tzw. odciek, który pozostaje po reakcji strącania kazeiny.
Uzyskaj pełny dostęp do portalu a wraz z nim:
Bądź na bieżąco z przepisami
- dostęp do aktualnych aktów prawnych 24/7
- dostęp do aktualnych aktów prawnych 24/7
Znajdź odpowiedź szybko
- dostęp do poradni oraz gotowa baza porad i artykułów
- dostęp do poradni oraz gotowa baza porad i artykułów
Wdrażaj sprawdzone rozwiązania
- praktyczne narzędzia gotowe do użycia
- praktyczne narzędzia gotowe do użycia
Podejmuj decyzje z pewnością
- korzystaj z wiedzy ekspertów i sprawdzonych źródeł
- korzystaj z wiedzy ekspertów i sprawdzonych źródeł
Jeśli posiadasz konto zaloguj się: