Ustalenie kodu odpadu w zakładzie mleczarskim
Każdy rodzaj odpadu posiada kod składający się z sześciu cyfr. Pierwsze dwie cyfry określają grupę, kolejne dwie identyfikują podgrupę, a pozostałe dwie wskazują konkretny rodzaj odpadu. Każda cyfra w kodzie ma swoje znaczenie i odnosi się do określonych właściwości oraz składu odpadu. Prawidłowe zaklasyfikowanie odpadów jest niezwykle istotne, ale może czasami stanowić wyzwanie. Przeczytaj poniżej poradę naszego eksperta dotyczącą ustalenia kodu odpadu dla jednego z rodzajów odpadów powstających w zakładzie mleczarskim.
Załóż konto testowe na 48 godzin
Uzyskasz dostęp a wraz z nim:
Aktualne informacje o zmianach w prawie i ujednolicone akty prawne (24h/dobę)
Baza porad prawnych i artykułów o tematyce ochrony środowiska
Gotowe do wykorzystania rozwiązania, które możesz wdrożyć także u siebie
Poczucie bezpieczeństwa podczas podejmowania codziennych decyzji
Jeśli posiadasz konto zaloguj się: